KONYA / ÇUMRA - Yenisu Ortaokulu

Yenisu Ortaokulu

Yenisu Mahallesi Çumra / KONYA
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , ailesini,vatanını,bayrağını,milletini ve tüm insanlığı seven ,sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış , bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuzu bitiren her öğrenci, bulunduğu yeri geliştirmeyi ve sürekli gelişimi amaç edinen, işinin gereğini bilen, kavrayan, tasarımı olan, sorun çözen, yaşamı yürüten yetkin insan olacaktır..
2014-2015 Kız Futsal Takımı ilçe birinciliği.
Ders Başlangıç Saati 08:30 Ders Bitiş Saati 15:00
Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuz Konya-Bozkır/Hadim yolu üzerinde olup il merkezinden Bozkır-Hadim- Sarıveliler dolmuşları ile Dineksaray´a gelip oradan okula ulaşım sağlanmaktadır. Taşımalı öğrenciler de servis ile gelmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuza ait herhangi bir servis ulaşımı yoktur. Öğretmen arkadaşlar kendi şahsi araçları ile gelmektedir
Yerleşim Yeri
Yenisu Kasabası Çumra İlçesine bağlı olup bir yönü dağa dayalı, bir yönü ovaya açılan tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir yerleşim yeridir.Çumra´ya 30 km, Konya´ya 60 km uzaklıktadır. Yaklaşık 1300 kişi yaşamaktadır. Kavun ve Karpuzu ile tanınır.
Okulumuz İl merkezine 60 km, İlçe merkezine ise 30 km uzaklıktadır.
Geleneksel Çocuk Oyunları Kız Futsal
Tübitak 4006 Bilim Fuarları